pondělí 20. dubna 2015

Co dům a les dal...

Mixed Media Tag


Pěkně Vás tu opět vítám. Dnes se tu  bude šetřit :) Není třeba pokaždé tvořit z krásných scrapbookových materiálů, které nestojí málo. Není na škodu si pro potěchu oka vytvořit něco jen z mála, co doma či venku najdeme.

K výrobě této visačky stačil kousek starého kartonu na základ, ten byl polepen kusy staré látky z dávno vyřazené halenky. Vše jsem přetřela vrstvou bílého gessa, tu a tam jsem přidala bílou embosovací pastu posypanou zlatým embosovacím práškem (to vše přes šablonu). 

Jako barevný akcent posloužil vyluhovaný černočerný čaj a staré známé anylinové barvičky (tyrkys a fialová). Celý povrch visačky je potištěn archivalem a na závěr pocákán hustou černou akrylkou (tvoří to spíše provazce než cákance).


Lichen Tag




Hlavním zdobícím elementem je výsek staré fotky z antikvariátu, motýlek z vysloužilého atlasu, hodinové péra a další části ze starého budíku. Jako stužka výborně funguje ucho z nákupní papírové tašky. A nesmím zapomenout na suvenýr z lesa,  lišejník. Natřený gessem a obarven. Na závěr pár knoflíků a je to:)









Děkuji za návštěvu! Potěšila :)

Krásný den!

7 komentářů: