pondělí 1. června 2015

Sleeping Beauty

Krásné pondělí, máme tu nový týden a s ním i lákavou výzvu na blogu Scrap atelieru. Cena je tentokráte opravdu pohádková a rozhodně stojí za to zabojovat. Tematem je jak jinak -  pohádka. Tady je můj LO s názvem Sleeping Beauty. Už se moc těším na Vaše nádherné výtvory! Více se dozvíte tu.

Hello my dear friends, lately I have discovered georgeous blog full of incredible inspiration Vintage Cafe Card Challenge. It´s all about vintage and shabby chic style which I truly admire. They came up with a new tempting challenge themed My tenderness. I dared to try my luck and this is my take on it.










Díky za milou návštěvu!

Thanks for stopping by!

Hezký den!

Hugs,

Denisa

7 komentářů:

  1. Deniska, krásne si to zachytila, prenášam sa obrázkom priamo do rozprávky, ktorú som ako dieťa milovala...a videla, čítala, počula snáď vo všetkých verziách...dokonca aj lístky na ľadovú revue musel ocino vtedy kvôli nej kúpiť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Piękny ♥ ♥ ♥ Niesamowity!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná stránka...pohádková, snivá

    OdpovědětVymazat
  4. WOWWWWWW!!!!! Oh my goodness Denisa this is so pretty!!!!!!! I am so in love with that pretty pink against the black paper so dramatic and so dreamy.... I love how the photo spills out on to the paper, this is so magical and just breath-taking!

    OdpovědětVymazat